Over mij

Mijn foto
ben 44 jaar, getrouwd en we hebben 3 dochters. Handwerken is een favoriete bezigheid, zoals kleding maken, quilten, haken, borduren en nieuwe technieken uitproberen :D In november 2012 ben ik mijn eigen bedrijfje Atelier Moai Makke gestart, kleding reparatie en kleding maken, in de breedste zin van het woord.

zaterdag 5 januari 2013

As ut slyt jaget :D

Met de hartjes heb ik het garen gebruikt van aurifil cotton. Wat is dit super garen zeg. Het werkt zo heerlijk soepel en je hebt het in één keer in de oog van de naald, zo dun.
Voor appliceren wil ik niet meer anders :D
Het gaat 'as ut slyt jaget'.

Wat heb ik geappliceerd? Nou, ik ben met m'n hartjes begonnen :)

Zo deze foto had wat voeten in de aarde (rare uitdrukking), moest eerst een picasa-album maken voor ik de foto kon uploaden (pff).

Terug naar de hartjes. Elke dag een hartje, dan wordt ie wel heel erg groot.
Dus ik had bedacht als ik twee keer de helft maak, 1 in rood/oranje/rose/geel en 1 in blauw/groen/zwart/paars.... twee quilts... ik zie het wel. Zoals DD2 opmerkte; het moet uiteindelijk wel af :D

Groetjes

4 opmerkingen:

 1. Ohh wat zie ik veel hartjes voorbij komen. Zo leuk!!!

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha de hertsjes gean hjir ek at ut slydjaget ;-))
  Het is ook zo'n leuk werk hé het appliceren. Ik heb 2 klosjes aurafill, wil er zo nu en dan een kleur bijkopen, want het werkt inderdaad perfect!!Noflike snein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke hartjes heb je gemaakt. Goed idee om er twee quilts van te maken. Misschien heb je dan de smaak wel te pakken en maak je er gewoon drie, voor iedere dochter één.. ;-)

  Groetjes, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen