Over mij

Mijn foto
ben 44 jaar, getrouwd en we hebben 3 dochters. Handwerken is een favoriete bezigheid, zoals kleding maken, quilten, haken, borduren en nieuwe technieken uitproberen :D In november 2012 ben ik mijn eigen bedrijfje Atelier Moai Makke gestart, kleding reparatie en kleding maken, in de breedste zin van het woord.

maandag 18 februari 2013

Handwerkbeurs :D

Gister heb ik met twee leraressen van Danckaerts in de stand gestaan om de modevakschool te promoten. Dit was erg gezellig en de dag was ook zomaar om ;).

Natuurlijk hebben we ook een rondje over de beurs kunnen maken.
Mijn nieuwe aanwinsten zijn dan ookEen leuk pakketje om een naaitasje te maken, alles al bij elkaar gezocht incl. patroon, een daglicht'loep'lamp en het nieuwe proportieboek van Danckaerts.

De afgelopen week zijn er ook nog hartjes gemaakt.

 
Deze op valentijnsdag  en nog een paar blauwen en groenen.
 
Ik lig nog steeds mooi voor op schema. Voor februari moet ik nog negen :)
 
De quilt die ik in het vorige bericht heb laten zien gaat voorlopig de kast even in.
Hier moet ik over sudderen. Uithalen is te rigoreus :)
 
Groetjes

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je op de beurs stond voor de promotie van het zelf kleding maken. Mooie aankopen heb je gedaan, en dat leuke plastic bakje met alles erin om een handwerktasje te maken heb ik ook gekocht, alleen was het niet voor mij, het leek me zo'n leuk cadeautje en de volgende dag ging ik bij een fervent handwerkster op verjaarsvisite.
  Mooie hartjes heb je gemaakt, fijn dat je bij bent, dan blijft het een leuk project.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aanwinsten! Heb ook een daglichtlamp, maar dan zonder loep, maar ik moet er zo om denken om hem niet te laat uit te doen..want dan kan ik de slaap niet vatten :-((
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit, mooi dat je dat maakt, !
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hartjes zien er leuk! Ben nog aan het twijfelen of ik hier toch ook maar aan ga beginnen. Tziet er zo leuk uit bij iedereen.

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen